09.05.2018

Döner Sermaye Daire Başkanlığı

Döner Sermaye Daire Başkanı

Ahmet BULUT

Ardahanlı olan Ahmet BULUT, 1973 yılında Ardahan'da doğdu. İlkokulu Ardahan ili, Çetinsu köyünde, ortaokulu Ardahan İmam-Hatip Lisesinde, liseyi Gebze İmam-Hatip Lisesinde okudu.​ Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde,yüksek lisansını Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü /Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı /İslam Felsefesi bölümünde,“Mustafa Rahmi Balaban'da Ahlaki Düşünce" teziyle tamamladı. 1999-2003 yılları arasında farklı kurum ve kuruluşlarda görev yaptıktan sonra, 2003 yılında Edirne ili, Hafsa ilçesi, Taptık köyüne İmam-Hatip olarak atandı. 2005 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul Pendik Haseki Eğitim Merkezi ihtisas kursunu kazandı ve 2008 yılında bitirdi. 2008 yılında Düzce ili, Gümüşova ilçesi Merkez Camiine İmam-Hatip olarak atandı. 2010 yılında Artvin İli, Arhavi İlçesine Vaiz olarak atandı. 2014 yılında Körfez Müftülüğüne İlçe Şube Müdürü olarak atandı. 20/11/2019 tarihinde Döner Sermaye İşletme Müdürü olarak göreve atandı. 09/08/2022 tarihinde Döner Sermaye Daire Başkanı olarak atandı. ​Evli ve üç çocuk babasıdır.