25.07.2019

‘Camide Çocuk Sesi’ Diyanet TV’de

Diyanet TV, okulların kapanmasının ardından başlayan yaz Kur’an kurslarını ekranlara taşıyan özel bir programa imza attı.

‘Camide Çocuk Sesi’ programıyla yaz Kur’an kurslarında öğrencilerin aldıkları eğitim ve yaptıkları etkinlikler evlerinize konuk oluyor. Yaz Kur’an kurslarında çocukların, Kur’an-ı Kerim, hadis ve temel dini bilgiler eğitimleri bu programda izleyicilere anlatılıyor. ‘Camide Çocuk Sesi’programıyla birlikte eğitim faaliyetlerinin yansıtılması dışında düzenlenecek bilgi yarışmaları ile öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.

Kur’an kurslarında çocukların aldıkları eğitimin ve yaptıkları etkinliklerin aileler tarafından görülmesinin amaçlandığı programda yapılan yarışmalarla çocuklar hem öğrenecek hem de eğlenecek. Program Diyanet TV’de 26 Ağustos’a kadar devam edecek.