03.12.2018

Genel Müdürümüz Safranbolu’da ‘Peygamberimiz ve Gençlik’ konulu konferans verdi

Karabük-Safranbolu İlçe Müftülüğü tarafından, ‘Peygamberimiz ve Gençlik’ temalı Mevlid-i Nebi programı, Sunal Tülbentçi Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlendi.

Karabük-Safranbolu İlçe Müftülüğü tarafından, 'Peygamberimiz ve Gençlik' temalı Mevlid-i Nebi programı, Sunal Tülbentçi Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt'un konuşmacı olarak katıldığı programa, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, ilçe müftüleri, daire amirleri, din görevlileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Programda bir konuşma yapan Genel Müdürümüz Dr. Fatih Kurt, “Hepimiz; 'İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' ilkesini ahlak edinerek ulvi bir gaye ile gençlerin yücelmelerine rehberlik etmeyi görev bilmeliyiz. Gençleri, İslam'ın şefkat, merhamet, hakkaniyet, güzel ahlak ve bir arada yaşama ilkesiyle tanıştırmak bizim görevimizdir." diyerek bu konuda din görevlilerine büyük görevler düştüğünün altını çizdi.

Program, tüm katılımcılara Başkanlığımızın hafta vesilesiyle bastırdığı 'Peygamberimiz ve Gençlik' adlı kitabın dağıtımı ile sona erdi.