03.10.2018

Diyanet’ten büyük kampanya! Bu fırsat kaçmaz!

Diyanet'ten farklı türdeki 320 kitapta %50 oranında büyük indirim.

Diyanet İşleri Başkanlığı,  "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" ve "Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle 320 farlı türdeki kitapta kampanyaya gitti. Diyanet, 81 il müftülüğü ve yayınevlerine gönderdiği yazıyla 02 Ekim – 30 Kasım 2018 tarihleri arasında 320 çeşit kitapta %50 indirim yaptı. Başkanlıkça 81 il müftülüğüne gönderilen yazıda:  Başkanlığımız Dini Yayınlar Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünce “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ve “Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle, 02 Ekim - 30 Kasım 2018 tarihleri arasında ekli listedeki yayınlarımızı kapsayan kampanya düzenlenmiştir. Hafta münasebetiyle düzenlenecek olan etkinliklerde değerlendirilmek üzere, bedeli peşin ödenmek ve kargo ücreti İşletme Müdürlüğü'nce karşılanmak kaydıyla; müftülüklerimiz, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlarımızdan gelecek talepleri karşılamak amacıyla, ek listede belirtilen eserlerde üzeri fiyatından %50 indirim uygulanacaktır. Kampanyamız stoklarımızla sınırlı olduğu için söz konusu eserlerden mevcudu bitenlerin yerine, yine listede belirtilen eşdeğer eserlerden gönderilecektir. 02 Ekim - 30 Kasım 2018 tarihleri arasında uygulanacak olan söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen il ve ilçe müftülükleri, eğitim merkezi müdürlükleri, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşlarımız, yayın bedellerini Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün Ziraat Bankası Ankara Kamu Girişimci Şubesindeki IBAN TR08 0001 0025 3305 9943 08 5019 nolu hesabına 02 Ekim 2018 tarihinden itibaren yatıracaklardır. Banka dekontu ile talep yazısının bir suretini işlemlerin hızlandırılması için doğrudan Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün 0 312 285 18 54 nolu faksına bildireceklerdir. Yazının aslını ise bilahare göndereceklerdir. Ayrıca, kampanya kitapları Başkanlığımız yayınevlerinden ve yayinsatis.diyanet.gov.tr internet adresinden de %50 indirimli olarak satın alınabilecektir, denildi.

Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü