Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Tokat ve Turhal müftülüklerinde düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası programında konuşan Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt, “Peygamberimiz akrabalarıyla bağını koparmamış aile hukukunu canlı tutmuştur.” dedi.
Detay

​ “2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında, Eskişehir Müftülüğü ile Anadolu Üniversitesi iş birliğinde, “Diyanet Yayınları %25 İndirimli Satışlar Sergisi” açıldı. “2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri k
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Süreli Yayınlar ve Kütüphaneler Dairesinde uzun yıllar önemli hizmetlerde bulunan Eğitim Uzmanı İshak Sancar, yakalandığı elim bir hastalık sonucunda 23.07.2019 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştur
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı kütüphanesinde yer alan Arapça, Osmanlıca ve Farsça 7 bin 200 adet el yazma eser ve bu eserlere ait risalelerle birlikte toplam 19 bin 500 adet el yazma eserin tamamının dijital kayıtları erişime açıldı.
Detay

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Diyanet İşleri Başkanlığında Dijital Yayıncılık Daire Başkanlığı kurmaya karar verdik. Basılı Yayınlar Daire Başkanlığımız var, bir de Dijital Yayınlar Daire Başkanlığı kuracağız inşallah." ifadesini kullandı.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğünce hazırlanan “Ailem Seti”, Diyanet yayınevleri ve Diyanet e-satışta yerini aldı.