29.01.2019

2019'un ilk kitabını alan öğrenciye Diyanet'ten ödül

Diyanet İşleri Başkanlığı yayinsatis.diyanet.gov.tr adresinden 2019 yılında ilk siparişi veren ilahiyat öğrencisini ödüllendirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı yayinsatis.diyanet.gov.tr internet adresinden 2019 yılında ilk kitap satın alanokurunu kitapla ödüllendirdi.

İlahiyat öğrencisi Gülşen Meyveci, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü tarafından Kuran-ı Kerim, Mealli Kur’an-ı Kerim, Hadislerle İslam Serlevha, Peygamberimiz ve Gençlik ve 11 kitaptan oluşan Ailem seti ile ödüllendirildi.

Hediyeler Adıyaman Kâhta ilçe Müftüsü Rıfat Çevik tarafından takdim edildi.

Ödülünü Kâhta İlçe Müftüsü Rıfat Çevik’ten alan Gülşen Meyveci ise yazdığı mesajında Diyanet İşleri Başkanlığına teşekkür etti ve duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Geçtiğimiz günlerde diyanet sayfasına 'cevap verilmez' düşüncesiyle şu mesajı yazdım:

‘2019 yılında e-satış üzerinden ilk kitap siparişini ben verdim. En iyi hediye ilim yolundaki öğrenciye verilen hediyedir.’

Yazdığım mesajları Diyanet’ten bir hocamızın bizzat okuması, ilgilenmesi, şahsi olarak araması beni ve ailemi çok mutlu etti. Gönderdiği hediyeleri büyük bir heyecan ve mutlulukla karşıladım. Benim için unutamayacağım çok güzel bir anı oldu hayatımda. Ayrıca hediyeleri müftü beyin takdim etmesi de çok güzel ince bir düşünceydi. Tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemizde böyle hocalarımızın olması, kalbi selim, ince düşünceli insanlarımızın olması gönlümüze bir kez daha umut tohumlarını ekiyor.”

Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü

diyanet-e-satYY.jpg