08.01.2021

Diyanet Çocuk Dergisi 'Cim' miniklerle buluştu

Bingöl Karlıova İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığınca 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik hazırlanan Diyanet Çocuk Dergisi eki “Cim”i miniklerle buluşturdu.

Karlıova İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak, Diyanet İşleri Başkanlığı süreli yayınlarından olan Diyanet Çocuk Dergisi eki “Cim”i çocuklara hediye etti.

İlçe Müftülüğünde çocuklar ve velileriyle bir araya gelen İlçe Demirkaynak, Diyanet İşleri Başkanlığınca Diyanet Çocuk Dergisi'nin "okul öncesi eki" olarak yayımlanan; yardımlaşma, saygı ve sorumluluk gibi değerleri işleyen "Cim" dergisini miniklerle velilerine tanıttı.

"Cim" dergisinin 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik hazırlandığını belirten Müftü Demirkaynak, "Cim dergimiz; çocuklarımızın manevi değerleri kazanması amacıyla hazırlanıyor ve onların karakter inşasında yapıcı bir rol üstlenecek etkinlikleri barındırıyor. Yarının gençleri olan miniklerimiz, Başkanlığımızın hazırlamış olduğu sevimli, eğlenceli ve miniklerimizin zihin dünyasında sevgi eksenli Allah bilinci izini bırakacak dergimizi takip ederek, zihin dünyalarını Allah ve Peygamber sevgisiyle süsleyecekler." diye konuştu.

İlçe Müftülüğü ziyareti sonrası Enes Bin Malik 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, Kur’an Kursu Öğreticisi Elif Sürmeli rehberliğinde "Cim" dergisine abone oldular.