28.11.2018

Basılı Yayınlar Daire Başkanı Dr. Faruk GÖRGÜLÜ ​Elmadağ İlçe Müftülüğünün Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle düzenlediği konferansa katıldı

​Elmadağ İlçe Müftülüğü Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Basılı Yayınlar Daire Başkanı Dr. Faruk GÖRGÜLÜ katıldı. program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüzün selamlama konuşmasının ardından Dr. Faruk GÖRGÜLÜ yaptığı konuşmada Peygamber efendimizin Hayatından örnekler verdi. Konuşmacı özellikle Diyanet İşleri Başkanlığının bu sene Mevlidi Nebi Haftasının Hz. Peygamber ve Gençlik temasını seçmesinin büyük isabet olduğunu belirterek peygamberimizin gençlerle kurduğu iletişimden örnekler verdi. Programa İlçe Mülki Daire Amirleri ve halkımız yoğun ilgi gösterdi.