19.11.2018

İzmir’de ‘Dinî Yayınlar Tanıtım Toplantısı’na yoğun ilgi

​Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü, yayın hizmetlerinin toplumun tüm kesimlerine ulaştırılması, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla taşra teşkilatlarına yönelik tanıtım toplantıları düzenliyor. Ülke genelinde il ve ilçe müftülükleriyle istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı tanıtım toplantılarına Başkanlığımız taşra teşkilatı personeli yoğun ilgi gösteriyor. Bu kapsamda İzmir'de gerçekleştirilen 'Dinî Yayınlar Tanıtım Toplantısı'na, Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt, İl Müftü Yardımcıları Ramazan Coşkun, Şakir Kırkız ve Suzan Yıldırım, ilçe müftüleri, şube müdürleri, müftülük personeli ve din görevlileri katıldı. Programda bir konuşma yapan Genel Müdürümüz Dr. Fatih Kurt, Başkanlığımız sesli, görüntülü, basılı ve süreli yayıncılık alanında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verilerek, yayınların vatandaşlara tanıtılması ve ulaştırılması noktasında din desteğini çok önemsediklerini söyledi. Başkanlık yayınlarının 'Mevlid-i Nebi Haftası' dolayısıyla Kasım 2018 sonuna kadar %50 indirimli olarak satışa sunulduğu müjdesini veren Kurt, vatandaşlarımızın kitap sevgisinin daha da artmasını sağlamak için gayret sarf etmemiz ifade etti. Toplantıya katılan personelin, Genel Müdürümüz Dr. Fatih Kurt'a Başkanlığımızın yayınlarıyla ilgili  dilek ve temennilerinin iletilmesiyle program son buldu.