15.11.2018

Muğla’da dini yayınlar tanıtıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğünce ülke genelinde sürdürülen "Dini Yayınlar Tanıtım Toplantıları" kapsamında Muğla’da program düzenlendi.

Muğla İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen Dini Yayınlar Tanıtım Toplantısı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın selamlama konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Süreli Yayınlar ve Kütüphaneler Daire Başkanı Dr. Elif Arslan, Diyanet'in basılı, sesli, görüntülü ve süreli yayınları hakkında bilgi verdi. Dr. Arslan, katılımcılardan Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan yayınların halka ulaştırılması ve tanıtımının yapılması noktasında destek istedi. Daire Başkanı Arslan programın sonunda katılımcıların sorularını yanıtladı, görüş ve önerilerini dinledi.

Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü​