08.01.2020

Esnaf ziyaretleriyle Diyanet yayınları tanıtılıyor

Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğü, ilçedeki esnafları ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan dergi ve kitapları tanıtıyor.

Ferizli İlçe MüftülüğüDiyanet yayınlarını tanıtmak amacıyla bir uygulama başlattı.

Müftülük personeli, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan dergi ve kitapları tanıtmak amacıyla esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Söz konusu ziyaretlerin amacına dair Diyanet Haber’e açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Bedrisinan Yazıcı şunları kaydetti:

“Ziyaretlerdeki hedefimiz; halkımızın ayağına giderek sahih dini bilgiyi vatandaşlarımıza ulaştırmak ve yapmakta olduğumuz hizmetleri daimi cami cemaati olamayanlara da ulaştırıp, Başkanlığımızın hizmetleri konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirmek. Bu konuda onlarla görüş alışverişinde bulunarak talep ve beklentilerinin neler olduğunu tespit etmek suretiyle, Müftülüğümüzle esnaf ve vatandaşlarımızın arasındaki iletişim yollarını çoğaltmak ve din hizmetlerini daha verimli hale getirmek istiyoruz.

Ziyaretlerle halkımızı Diyanet İşleri Başkanlığının basılı ve görsel yayınlarından haberdar ederek, bunlardan istifadelerini artırmayı amaçlıyoruz. Başta resmî kurum ve kuruluşlar olmak üzere hastane, okullar, esnaflar, toplu taşıma araçları ve halkımızın yoğun olarak bulunduğu mekânlar periyodik olarak ziyaret ediliyor. Ziyaret edilen yerlerde irşat faaliyetinin yanı sıra Başkanlığımızın süreli yayınları ile Diyanet TV ve Diyanet Radyolarının tanıtımını yapıyoruz.”