07.12.2018

Genel Müdürümüz Dr. Fatih Kurt, Sultanbeyli’deki Mevlid-i Nebi Haftası Konferansına konuşmacı olarak katıldı

2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İstanbul-Sultanbeyli İlçe Müftülüğünce ‘Peygamber ve Gençlik’ temalı bir konferans düzenlendi.

​2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İstanbul-Sultanbeyli İlçe Müftülüğünce 'Peygamber ve Gençlik' temalı bir konferans düzenlendi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde tertip edilen konferansa, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih Kurt, Kaymakam Metin Kubilay, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, belediye başkan yardımcıları, STK temsilcileri, kurum amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Dini Yayınlar Genel Müdürümüz Dr. Fatih Kurt, verdiği konferansta, Peygamber Efendimizin (s.a.s.) gençlerle iletişimini ve gençlere yaklaşımını anlattı ve günümüzde gençlere yönelik beklentileri ele aldı. Genel Müdürümüz Dr. Fatih Kurt, gençlerimize verilmesi gereken önem, değer ve sorumluluklarla ilgili Peygamber Efendimizin (s.a.s.) uygulamalarından da örnekler verdi. Konferansın ardından İlçe Müftülüğüne bağlı Yeni Nesil Kur'an Kursu öğrencileri tarafından, Genel Müdürümüz Dr. Fatih Kurt'a yapılan çiçek takdimiyle program sona erdi.